Apie mus

Mes esame komanda jaunų ir energingų ekspertų, aukštos kvalifikacijos su įvairiausių sprendimų patirtimi elektros ir šilumos energijos valdymo atžvilgiu. Ypatingai daug patirties turime elektromechanikos srityje: esame šimtus kartų padėję pasirinkti arba parinkę klientui nuo paprasčiausių elektros variklių pramonei (90W) iki labai didelių (630kW) ir ypatingų išpildymų sprogioje zonoje ar sudėtingos automatikos pavarų valdymo schemose.
 
Jeigu reikia padedame klientui suformuosi užduotį, greitai ir lengvai paskaičiuojame reikalingų pavarų charakteristikas ir parenkame SPRENDIMUS atitinkamai (parenkama ir suderinama automatika, dažnio keitikliai greičio valdymui, elektros varikliai ir atitinkamai sliekiniai reduktoriai arba krumpliniai reduktoriai bei moto-reduktoriai) pagal kliento poreikį pačiais EFEKTYVIAUSIAIS ir PATIKIMAIS prietaisais, DIDŽIAUSIO ILGAAMŽIŠKUMO už RACIONALIĄ KAINĄ.
 
Mūsų įmonė UAB PROENVA – oficialus BEVI distributorius Lietuvoje.
 
Mūsų komandos kertinė dalis – sertifikuotas energijos vartojimo įrenginiuose ir technologiniuose procesuose auditorius turintis patirties elektros srityje virš 20 metų bei nuolat atsinaujinantis žinias įvairiose su elektros ir šiluminės energijos valdymu susijusiose technologijų srityse.